Degustačná večera s ochutnávkou francúzskych vín (9.2.2017)

január 23, 2017 05:00 · 2 minúty čítania

Pozvánka na ochutnávku vín z Francúzska a štvorchodového menu so someliérom Miroslavom JAJCAYOM, ktorá sa uskutoční 9. februára 2017 o 18:00 v reštaurácii KAROLÍNA v Slovenskom Grobe. Menu pripravil šéfkuchár Martin VALOVIČ, držiteľ certifikátu EDI Level 3 NVQ in Professional Cookery, pôsobiaci v reštauráciách vo Francúzsku a Anglicku.

DEGUSTAČNÉ MENU:


Aperitív: Louis Roederer Brut Premier


Variácie terín:

Údené koleno – Zelenina – Picallili

Kačacie stehno – Údený bôčik – Foie gras – Portské želé

Vidiecké pate – Kyslé uhorky – Pistácie

Kuracie a Kačacie stehná – Slivky – Cognac – Prosciutto

Kozí syr – Cheesecake – Cibuľový džem


Vína: 

Chardonnay – Domaine de Nizon

Petit Chablis – Droin

Hautes Cotes de Nuits


Polievka:

Veloute z Topinamburu, prach z dubáákov, topinamburove chipsy


Víno: Chateau Olivier Blanc – Pessac Leognan Grand Cru


Hlavný chod:

Kačacie prsia varené Sous Vide, kroketa zo stehien, nakladaná cvikla, omáčka Bigarade


Vína: St. Joseph – L. Amarybelle-Cuilleron

Chateau Canon La Gafelliere – St. Emilion Grand Cru


Dezert:

Citrónový tart, jahody


Vína: L´Aurore Douceeur De Nons Vignes – B. Magrez

Ratafia de Champagne



Miesto: Husacina & Penzión Karolína, Vajnorská 2, 900 26 Slovenský Grob

Cena degustácie: 40,- €/os.


Rezervácie na tel. čísle 0918 507 241. Bližšie informácie na 0905 410 269.


Chcete novinky o víne a vinárskych podujatiach?

Záleží nám na ochrane Vašich osobných údajov. Prečítajte si podmienky ochrany osobných údajov.

Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.