—
január 23, 2017 05:00 · 2 minúty čítania
Pozvánka na ochutnávku vín z Francúzska a štvorchodového menu so someliérom Miroslavom JAJCAYOM, ktorá sa uskutoční 9. februára 2017 o 18:00 v reštaurácii KAROLÍNA v Slovenskom Grobe. Menu pripravil šéfkuchár Martin VALOVIČ, držiteľ certifikátu EDI Level 3 NVQ in Professional Cookery, pôsobiaci v reštauráciách vo Francúzsku a Anglicku.
DEGUSTAČNÉ MENU:
Aperitív: Louis Roederer Brut Premier
Variácie terín:
Údené koleno – Zelenina – Picallili
Kačacie stehno – Údený bôčik – Foie gras – Portské želé
Vidiecké pate – Kyslé uhorky – Pistácie
Kuracie a Kačacie stehná – Slivky – Cognac – Prosciutto
Kozí syr – Cheesecake – Cibuľový džem
Vína:
Chardonnay – Domaine de Nizon
Petit Chablis – Droin
Hautes Cotes de Nuits
Polievka:
Veloute z Topinamburu, prach z dubáákov, topinamburove chipsy
Víno: Chateau Olivier Blanc – Pessac Leognan Grand Cru
Hlavný chod:
Kačacie prsia varené Sous Vide, kroketa zo stehien, nakladaná cvikla, omáčka Bigarade
Vína: St. Joseph – L. Amarybelle-Cuilleron
Chateau Canon La Gafelliere – St. Emilion Grand Cru
Dezert:
Citrónový tart, jahody
Vína: L´Aurore Douceeur De Nons Vignes – B. Magrez
Ratafia de Champagne
Miesto: Husacina & Penzión Karolína, Vajnorská 2, 900 26 Slovenský Grob
Cena degustácie: 40,- €/os.
Rezervácie na tel. čísle 0918 507 241. Bližšie informácie na 0905 410 269.