—
február 15, 2017 05:01 · 1 minúta čítania
9. februára 2017 sme sa vybrali do reštaurácie penziónu KAROLÍNA v Slovenskom Grobe, pretože sme prijali pozvanie na degustačnú večeru zameranú na párovanie jedál a vín z Francúzska. Večerou nás sprevádzal známy somelier a odborník na francúzske vína - Miroslav JAJCAY, ktorého dopĺňal tvorca degustačného menu - šéfkuchár Martin VALOVIČ (držiteľ certifikátu EDI Level 3 NVQ in Professional Cookery, pôsobiaci v reštauráciách vo Francúzsku a Anglicku).
Čestným hosťom podujatia bol aj pán Giuseppe Vaccarini (na fotke nižšie s pánom Jajcayom), prezident ASPI - Associazione Sommellerie Proffesionale Italiana (predtým dlhoročný prezident medzinárodnej somelierskej asociácie - ASI).
A atmosféru z tohto večera sme pre vás zachytili aj na fotkách: