—
jún 28, 2019 12:30 · 1 minúta čítania
Sezóna grilovačiek prichádza a s ňou aj lákavé menu od šéfkuchára Michala Hečka, ktoré bude napárované s vínami z vinárstva Terra Parna a podávané uprostred ich viníc v Suchej nad Parnou.
Termíny:
4. júla 2019 od 18:00 hod.
18. júla 2019
8. augusta 2019
15. augusta 2019
22. augusta 2019
MENU:
- Welcome drink ... Frizzempe Modrý Porugal 2018
- Predjedlo - Grilovaný supreme zo sumčeka, želé z nakladanej uhorky, slaninový džem, chips zo pšeničnej placky, reďkovky ... Rizling Rýnsky 2018
- 1. chod - Filet z bravčového chrbta, zaúdená marmeláda z cherry rajčín, salsa z grilovanej cukety ... Vintro 2013
- 2. chod - Ballotina z kukuričného kurčaťa, šalát z grilovaných zemiakov, maslo z pečeného cesnaku ... Modrý Portugal
- Dezert - Na grile pečené broskyne, slaný karamel, jahodový mousse s bazalkou ... Sauvignon Blanc 2018
Cena na osobu: 49 € (kapacita je limitovaná na 24 osôb)
Predaj na mieste: nie
Miesto: Vinárstvo TERRA PARNA, Ružová Dolina 528, Suchá nad Parnou