Gurmánske variácie v HOUDINI s Hubertom (28.2.2018)

február 19, 2018 03:47 · 2 minúty čítania

Pozvánka na prvé gurmánske variácie v roku 2018 pod taktovkou šéfkuchára Michala Škrabáka, párované s prvotriednou chuťou slovenských sektov značky HUBERT.


Čakajú vás tieto jedlá a k nim párované vína:

  • UVÍTACÍ NÁPOJ - HUBERT L'ORIGINAL ROSÉ, BRUT - Akostné šumivé víno ružové, Methode Transvals
     
  • KAVIAR Z JESETERA
    strúhaný bielok z bio-vajíčka, pažítka, crème fraîche, reďkovka, 20 g
    HUBERT L'ORIGINAL BRUT, BIELE, Akostné šumivé víno, Methode Transvals
     
  • BLUE DE BRESSE
    pistácia, jablko v šafráne, želé zo sektu, frisé šalát, granátové jablko, 50 g
    HUBERT CABERNET SAUVIGNON BRUT, BIELE - Odrodové šumivé víno, Methode Transvals
     
  • RIZOTO S CVIKLOU
    špenát, parmezán, píniové oriešky, 50 g
    HUBERT GRAND ROSÉ, POLOSUCHÉ - Akostné šumivé víno, Methode Charmat
     
  • DIVÝ LOSOS KETA
    bulgur so zeleninovým concassé, 50 g
    CHARDONNAY 2011, SUCHÉ, BIELE - Výber z hrozna - CHATEAU PEZINOK, Slovenské akostné víno, Chránené označenie pôvodu, Malokarpatská vinohradnícka oblasť
     
  • DANIELÍ CHRBÁT
    tekvicová kaša, cibuľová marmeláda s brusnicami, 50 g
    TRAMÍN ČERVENÝ 2015, POLOSLADKÉ, BIELE - Výber z hrozna - CHATEAU PEZINOK, Slovenské akostné víno, Chránené označenie pôvodu, Malokarpatská vinohradnícka oblasť
     
  • ČOKOLÁDOVÝ MOUSSE
    plátky bielej čokolády, malinová omáčka, 50 g
    HUBERT L'ORIGINAL ROUGE, DOUX, Akostné šumivé víno, Methode Transvals


Termín: 28. februára 2018 (streda) od 18:00 hod.
Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava
Cena menu vrátane vín je 45,- € za osobu.


Rezervácia stola vopred je potrebná:
sales@hotelmarrols.sk, +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).

Chcete novinky o víne a vinárskych podujatiach?

Záleží nám na ochrane Vašich osobných údajov. Prečítajte si podmienky ochrany osobných údajov.

Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.