—
február 19, 2018 03:47 · 2 minúty čítania
Pozvánka na prvé gurmánske variácie v roku 2018 pod taktovkou šéfkuchára Michala Škrabáka, párované s prvotriednou chuťou slovenských sektov značky HUBERT.
Čakajú vás tieto jedlá a k nim párované vína:
- UVÍTACÍ NÁPOJ - HUBERT L'ORIGINAL ROSÉ, BRUT - Akostné šumivé víno ružové, Methode Transvals
- KAVIAR Z JESETERA
strúhaný bielok z bio-vajíčka, pažítka, crème fraîche, reďkovka, 20 g
HUBERT L'ORIGINAL BRUT, BIELE, Akostné šumivé víno, Methode Transvals
- BLUE DE BRESSE
pistácia, jablko v šafráne, želé zo sektu, frisé šalát, granátové jablko, 50 g
HUBERT CABERNET SAUVIGNON BRUT, BIELE - Odrodové šumivé víno, Methode Transvals
- RIZOTO S CVIKLOU
špenát, parmezán, píniové oriešky, 50 g
HUBERT GRAND ROSÉ, POLOSUCHÉ - Akostné šumivé víno, Methode Charmat
- DIVÝ LOSOS KETA
bulgur so zeleninovým concassé, 50 g
CHARDONNAY 2011, SUCHÉ, BIELE - Výber z hrozna - CHATEAU PEZINOK, Slovenské akostné víno, Chránené označenie pôvodu, Malokarpatská vinohradnícka oblasť
- DANIELÍ CHRBÁT
tekvicová kaša, cibuľová marmeláda s brusnicami, 50 g
TRAMÍN ČERVENÝ 2015, POLOSLADKÉ, BIELE - Výber z hrozna - CHATEAU PEZINOK, Slovenské akostné víno, Chránené označenie pôvodu, Malokarpatská vinohradnícka oblasť
- ČOKOLÁDOVÝ MOUSSE
plátky bielej čokolády, malinová omáčka, 50 g
HUBERT L'ORIGINAL ROUGE, DOUX, Akostné šumivé víno, Methode Transvals
Termín: 28. februára 2018 (streda) od 18:00 hod.
Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava
Cena menu vrátane vín je 45,- € za osobu.
Rezervácia stola vopred je potrebná:
sales@hotelmarrols.sk, +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).