Pozvánka na ďalšie GURMÁNSKE VARIÁCIE šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva TAJNA.
DEGUSTAČNÉ MENU:
- Uvítací nápoj
- Tartar z údeného pstruha + Semillon 2017
hrianka z ciabatty, citrónové želé, kaviár zo pstruha, 50 g
- Hruškové carpaccio + Rizling vlašský Brut 2015
gorgonzola, perličky zo sektu, rukola, lieskovce, 50 g
- Pirohy plnené ovčím syrom + Chardonnay 2014
slaninkový čips, kyslá smotana, pažítka, 100 g
- Grilovaný losos + Pinot Blanc 2016
kaša z červenej šošovice, špenátové listy, 100 g
- Teľacie z krížovej kosti + Rizling rýnsky 2017
krúpové rizoto, zemiakové placky, 150 g
- Ricottová torrička + Cuvée 18+ Rosé 2017
čokoládová krusta, ananásové ragú, 50 g
Termín: 27. marca 2019 (streda), 18:00 – 21:30
Miesto: Reštaurácia Houdini - Marrol’s Boutique Hotel, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava
Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.
Okrem toho vás čaká hudobný sprievod, ktorý zabezpečí Marta Potančoková, herečka a muzikálová speváčka.
Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).
Prečítajte si aj:
Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>