GURMÁNSKE VARIÁCIE v Houdini s vinárstvom Tajna (27.3.2019)

marec 8, 2019 03:31 · 2 minúty čítania

Pozvánka na ďalšie GURMÁNSKE VARIÁCIE šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva TAJNA.

DEGUSTAČNÉ MENU:

  • Uvítací nápoj
  • Tartar z údeného pstruha + Semillon 2017
    hrianka z ciabatty, citrónové želé, kaviár zo pstruha, 50 g
       
  • Hruškové carpaccio + Rizling vlašský Brut 2015
    gorgonzola, perličky zo sektu, rukola, lieskovce, 50 g
       
  • Pirohy plnené ovčím syrom + Chardonnay 2014
    slaninkový čips, kyslá smotana, pažítka, 100 g
       
  • Grilovaný losos + Pinot Blanc 2016
    kaša z červenej šošovice, špenátové listy, 100 g
       
  • Teľacie z krížovej kosti + Rizling rýnsky 2017
    krúpové rizoto, zemiakové placky, 150 g
       
  • Ricottová torrička + Cuvée 18+ Rosé 2017 
    čokoládová krusta, ananásové ragú, 50 g


Termín: 27. marca 2019 (streda), 18:00 – 21:30

Miesto: Reštaurácia Houdini - Marrol’s Boutique Hotel, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava

Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.

Okrem toho vás čaká hudobný sprievod, ktorý zabezpečí Marta Potančoková, herečka a muzikálová speváčka.

Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).





Prečítajte si aj:


Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>


Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.