—
október 7, 2018 11:31 · 2 minúty čítania
bratislava, gurmánske variácie, hotel marrols, houdini, párovanie jedla a vína, terra parna, vinárske podujatia, víno a hudba
Pozvánka na ďalšie "gurmánske variácie" šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva TERRA PARNA (zo Suchej nad Parnou). Hosťom večera bude sochár Ján Ťapák, ktorý predstaví novinky zo svojej sochárskej dielne.
Termín: 7. novembra 2018 o 18:00 hod.
Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava
Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.
Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).
Kačacie pâté
vínové perličky, brusnicová omáčka, gaštany, 50 g
Gratinovaný kozí syr
pečená cvikla, filety pomaranča, rukola, lieskovce, 50 g
Ravioli s hráškovou plnkou
vínovo-maslová omáčka, pecorino, hráškové klíčky, 100 g
Grilované krevety
šalát s mangom, frisé, čili, marinovaným zelerom, wasabi omáčkou, čipsy z koreňa cassave, 75 g
Danielí chrbát sous-vide
pyré z čierneho koreňa, pečená tekvica, glazovaná červená cibuľa, divinový výpek, 150 g
Karamelový koláčik
obalený v mandliach, plnka z domáceho karamelového likéru, jablkové ragú, 100 g
Prečítajte si aj:
Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>