Gurmánske variácie v HOUDINI s vinárstvom TERRA PARNA (7.11.2018)

október 7, 2018 11:31 · 2 minúty čítania

Pozvánka na ďalšie "gurmánske variácie" šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva TERRA PARNA (zo Suchej nad Parnou). Hosťom večera bude sochár Ján Ťapák, ktorý predstaví novinky zo svojej sochárskej dielne.

Termín: 7. novembra 2018 o 18:00 hod.

Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava

Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.

Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).

Degustačné menu:


Kačacie pâté

vínové perličky, brusnicová omáčka, gaštany, 50 g

Gratinovaný kozí syr 

pečená cvikla, filety pomaranča, rukola, lieskovce, 50 g

Ravioli s hráškovou plnkou 

vínovo-maslová omáčka, pecorino, hráškové klíčky, 100 g

Grilované krevety

šalát s mangom, frisé, čili, marinovaným zelerom, wasabi omáčkou, čipsy z koreňa cassave, 75 g

Danielí chrbát sous-vide

pyré z čierneho koreňa, pečená tekvica, glazovaná červená cibuľa, divinový výpek, 150 g

Karamelový koláčik 

obalený v mandliach, plnka z domáceho karamelového likéru, jablkové ragú, 100 g




Prečítajte si aj:


Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>




Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.