Online someliersky kurz SOMELIER JUNIOR

január 12, 2021 09:21 · 2 minúty čítania

Asociácia somelierov Slovenskej republiky pripravila online individuálnu verziu obľúbeného somelierskeho kurzu Somelier junior s odbornou garanciou.

Kurz je určený čašníkom a začínajúcim somelierom. Kurz je zároveň určený pre všetkých, ktorí preferujú individuálny prístup.

Ako kurz prebieha:

Objednáte si kurz. Emailom vám budú zaslané učebné skriptá v rozsahu 50 strán. Následne obdržíte kontakt na odbornú garantku Beátu Vlnkovú, ktorá vás počas celého štúdia bude podporovať a odpovedať na vaše prípadné otázky cez WhatsApp, email, Zoom alebo telefón. Keď budete mať preštudované učebné materiály, dohodnete si individuálny termín, kedy a kde v Bratislave bude prebiehať praktická časť kurzu.

Program praktickej časti v dĺžke trvania 3 hodiny:
- písomný test z učiva obsiahnutého v skriptách
- praktický nácvik senzorických schopností na 6 vzorkách vína
- ukážka servisu červeného vína
- praktická skúška: dekantácia červeného vína.

V prípade úspešnej písomnej a praktickej skúšky odovzdanie certifikátu ASSR Somelier junior.

Cena kurzu: 160€ / osoba
Cena zahŕňa: učebné materiály 30 strán, odborný lektor 3 hodiny, 6 fliaš vína, poplatok Asociácii somelierov Slovenskej republiky za osvedčenie.

Odborné materiály pre vás pripravili:
- Beáta Vlnková – prezidentka ASSR, WSET Level 3 Advanced Certificate , Certified sommelier – Court of Master Sommeliers
- Rastislav Šuták – viceprezident ASSR, reprezentant Slovenska na Majstrovstvách sveta somelierov v roku 2019, somelier spoločnosti CORNER & Co., Bratislava
- Slavomíra Raškovič – technická riaditeľka somelierskych súťaží ASSR, somelierka a manažérka reštaurácií Gašperov mlyn, Moment - bistro & ubytovanie, Batizovce, WSET Diploma – Weinakademiker.

Organizačný garant a prihlášky:
www.skolavina.com
Wine Wave s.r.o.
Beáta Vlnková
Magurská 5/A
831 01 Bratislava
Tel. 0903 446 422
beatavlnkova@gmail.com

Kurz je určený osobám nad 18 rokov.

Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.