Pekné víno s rozhľadom

— Ján Vošček

marec 9, 2024 09:00 · 2 minúty čítania

Privítajte jar s malokarpatskými vínami a výborným jedlom a hudbou v rodinnom vinárstve Karpatská perla, už na 15. ročníku populárneho podujatia, ktoré bude prebiehať 23. marca 2024 od 12.00 - 21.00.


Príďte si vychutnať pekné malokarpatské vína z BIO hrozna, prvé BIO BOBULO  a BIO vína.  Na recepcii vinárstva sa môžete prihlásiť na riadenú prehliadku pivníc a na Masterclass s profesionálom.  


VSTUPENKY SÚ V PREDAJI na portáli zavinom.sk na tomto odkaze.


Na svoje si prídu aj bežci, ktorí sa môžu zapojiť do súťaže v behu na 21-metrovú rozhľadňu. Bude sa súťažiť v kategóriách muži, ženy a deti. Pre víťazov sú pripravené víťazné vence a milé darčeky. Gastronomické špeciality sa budú podávať v Tančiarni rodinného vinárstva. 

Počas podujatia sa o zábavu postará kapela Reset. V pivnici si degustáciu spríjemnite dielami akademických maliarov Stana Černého a Daniely Jauregui Servin, výtvarníčky Dany Polákovej a akademického sochára Martina Dzureka.

Lístky si môžete zakúpiť vo zvýhodnenej cene 26 EUR do 15. marca do 12:00 hodiny. Po tomto termíne budú lístky v cene 29 EUR. Všetky vína môžete prechutnať v rámci voľnej degustácie. Tri špeciálne vína budú mať samostatný žetón.

Lístky obsahujú 

  • kupón na nákup vína v hodnote 8 EUR. 
  • Poháre a taštička budú zálohované sumou 5,- EUR. 


Deti do 15 rokov majú vstup na podujatie zdarma, majú o program postarané.


PROGRAM:

12:00 – 21:00     Ochutnávka vín v pivniciach

Gastronomické špeciality

Domčine laskonky

Výstava výtvarníčky Dany Polákovej a sochára Martina Dzureka

Masterclass s profesionálom

13:00 – 19:00     Súťaž v behu na rozhľadňu

15:00 – 19:00     Program pre deti

17:00 – 19:00     Koncert skupiny RESET

19:30                  Vyhodnotenie súťaže v behu na rozhľadňu

Chcete novinky o víne a vinárskych podujatiach?

Záleží nám na ochrane Vašich osobných údajov. Prečítajte si podmienky ochrany osobných údajov.

Na prispôsobenie obsahu, reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Potvrďte prosím ich používanie.