—
november 22, 2018 02:47 · 2 minúty čítania
Pozvánka na ďalšie GURMÁNSKE VARIÁCIE šéfkuchára reštaurácie HOUDINI - Michala Škrabáka, ktoré budú tentoraz párované s vínami z vinárstva VINS WINERY (Vinosady).
WELCOME DRINK - MUŠKÁT MORAVSKÝ 2018, suché
ÚDENÉ HUSACIE PRSIA
listy valeriánky a kučeravého šalátu frisée, pomaranč, sušené paradajky, píniové oriešky, 50g
> RIZLING RÝNSKY 2016, výber z hrozna, suché, Sur Lie
PEČENÝ MÄKKÝ ZREJÚCI SYR
tekvica, tekvicové jadierka, šalát lollo rosso a biondo, huby shimeje, 50g
> PÁLAVA 2017, výber z hrozna, polosladké
RIZOTO Z TARHONE
dubáky, parmezán, rukola, tapiokové perly, 100g
> CUORE BLANC 2016, výber z hrozna, premium cuveé
GRILOVANÝ MORSKÝ ČERT
fenikel, grapefruit, rímsky šalát, čili, mak, batátové čipsy, 150g
> CHARDONNAY 2017, neskorý zber, suché
PEČENÉ HOVÄDZIE REBRÁ
cibuľové čatní s brusnicami, gratinované zemiaky so syrom Grana padano, 200 g
> CUORE 2015, barrique, premium cuveé, suché
> PINOT NOIR 2015, bobuľový výber, suché
TORTIČKA Z BIELEJ ČOKOLÁDY
plnka z čiernych ríbezlí, kakaové bôby, sušené ríbezle
> CABERNET SAUVIGNON 2015, výber z hrozna, barrique, suché
Termín: 12. decembra 2018 (streda), 18:00 – 21:30
Miesto: Reštaurácia Houdini, Tobrucká 4, 811 02 Bratislava
Cena: 6-chodové menu s vínami ... 48,- €/osoba.
Rezervácia nutná - e-mailom: sales@hotelmarrols.sk, alebo telefonicky: +421 2 577 84 600 (recepcia), +421 2 577 84 610 (reštaurácia).
Prečítajte si aj:
Reportáž: GURMÁNSKE VARIÁCIE v HOUDINI >>