—
jún 12, 2018 01:14 · 2 minúty čítania
Večer na víne s charizmatickým vinárom zo Šenkvíc Jožkom Repom. Čaká vás predstavenie poctivých šenkvických vín v kombinácii s úžasným jedlom.
Menu čiastočne aj z grilu na drevené uhlie vám pripraví šéfkuchár Ján Zlúky, viac drobných chodov a ku každému víno "ze Šenkvickej šľachty":
- Pinotype cuvée brut 2014 - sekt
Bryndzová pena, pažítka, reďkvička, mladá cibuľka, slaninový prach, domáci zemiakovo - rascový chlieb
- Veltlínske zelené 2017 / Dubová - suché
Hlivová krémová polievka, hľuzovkový olej, petržlenový chips
- Limited Pozdrav z Hontu 2016 / Hontianske Moravce - suché
Pošírovaný halibut, jačmenné krúpy, omáčka z kreviet, karfiolové pyré, limetkovo - petržlenová pena
- Rizling cuvée 2016 / Pezinok - suché
Svätovavrinecké rosé 2017 / Dubová - suché / polosuché
Teľacie líčka dusené na červenom víne „Zuzkin Pinot“, kukuričná polenta, kel, baby zelenina
- Limited Zuzkin Pinot 2015 / Čajkov - suché
Jelenie stehno, borievky, slivkový lekvár, zemiakový piroh, rebarbora, brusnice
- Limited Petit Merle 2013 / Jasová - suché
Vanilková sušienka, limetkové mascarpone, bobuľové ovocie, černicová redukcia
Limited Pinot Gris 2015 / Jasová - polosladké
Termín: 22.6.2018 od 19:00 hod.
Miesto: Hotel Galileo Donovaly, Donovaly 196, 97639 Donovaly