—
február 12, 2020 03:17 · 1 minúta čítania
Navštívte kúzelné prostredie kaštieľa Amade Château a ochutnajte 6-chodové menu, ktoré pre vás zostavili executive chef Imre Bindics a creative chef Peter Czucz, doplnené vínnou degustáciou s Attilom Kovácsom, ktorý patrí medzi TREND TOP SOMELIEROV 2019. Atmosféru jedinečného večera dotvorí živá hudba, servis a obsluha na najvyššej úrovni.
Termín: 20. marca 2020 o 19:00 hod.
Miesto: reštaurácia Pompadour - Hotel Amade Château, 930 25 Vrakúň 333
Menu:
Prepeličie stehno
Világi Winery Sauvignon Blanc 2018
Sumec, zeler, bylinkový šalát
Világi Winery Veltlínske Zelené Terroir Selection 2018
Vývar z hovädzieho chvosta
Amur, slanina z mangalice, hadomor španielsky, zemiakový kreker
Világi Winery Chardonnay Terroir Selection 2018
Topinamburová zmrzlina (pomarančová aróma)
Világi Winery Cserszegi Fuszeres 2018
Hovädzia mozaika, medvedí cesnak, hríby, pšenica
Világi Winery Frankovka Modrá Terroir Selection 2018
Tvarohová šiška
Világi Winery Muškát žltý 2018
Cena večere s vínami: 75€ / osoba
V cene je zahrnutá ochutnávka 6 druhov vín a 6-chodová večera.
Kapacita je limitovaná počtom 60 osôb.
REZERVÁCIE: +421 918 620 498 | info@hotelamade.sk