Pozvánka na "wine event" so Zoltánom Heimannom, ktorý prichádza z vinohradníckej oblasti Szekszárd (Maďarsko), známej najmä vďaka vynikajúcim červeným vínam.

Heimann Family Estate má v Szekszárde históriu datujúcu od roku 1758. V súčasnosti kvalitný červený mok vyrábaný rodinou Heimannovcov už dobíja aj svet – ich vína majú  dobré meno v Nemecku, Poľsku, BeNeLux-e a v Spojených štátoch. Bedeker Gault & Millau v roku 2016 vyhlásilo Heimannovcov za "Vinárstvo roka" a charizmatický Zoltán v roku 2017 získal titul "Man of the Year" od poľského odborného magazínu WINO.

Ku kvalitnému vínu patrí samozrejme aj kvalitné jedlo – vynikajúcu večeru zabezpečí reštaurácia AUŠPIC, pod vedením šéfkuchárov Ladislava Wencla a Františka Pada.

Termín: 2. októbra 2018 o 19:00 hod.

Miesto: Reštaurácia AUŠPIC, Bratislava

Cena: 59 EUR (zahŕňa večeru pozostávajúcu zo štyroch chodov a degustáciu šiestich vín)    

Rezervácie a viac informácií:

bravino@bravino.sk, alebo na tel. čísle +421 918 843 187